Пословне финансије за углед

pf1Дана 30. јануара 2014. године у Школском центру „Никола Тесла" одржан је угледни час из предмета Пословне финансије. Наставна област угледног часа била је „Финансијско пословање предузећа у унутрашњем и међународном платном промету" са наставном јединицом: Понављање градива. Час је одржала професорка Јулија Секулић у економском одељењу IV5. У сврху понављања градива коришћена је метода активне наставе – КВИЗ.

 Час је одржан у кабинету број 6 који је био посебно технички опремљен. У квизу је учествовало 29 ученика IV5 одељења, који су након извлачења картица били подељени у 5 такмичарских екипа. Четири ученика је чинило чланове жирија који су били задужени за регуларност квиза, тачност у одговарању и сумирању резултата. Сви ученици су показали прави такмичарски дух, заинтересованост за квиз и спремност за тимски рад.
Победници квиза били су ученици екипе број 1: Ђорђе Јоксимовић, Дејан Вучевски, Оливера Попов, Ивана Миљков и Никола Вукојевић.
Часу су присуствовали: директор школе Жељко Ивковић, педагог Драган Попов и професори: Душан Кузмановић, Весна Мицевска Антал, Бобан Ђорђевић, Миљана Кнежевић, Душица Петровић, Милан Његомир и Кристијан Цинцар.


Након часа урађена је евалуација ученика и присутног наставног особља. Час је оцењен са оценом „одличан" због своје иновативности, добре организације, тимског рада ученика, такмичења у квизу и позитивне атмосфере на часу.

Фотографије са часа можете погледати у галерији

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!