„Пословни изазов“ у Новом Саду

 PI1Такмичење „Пословни изазов" које је одржано 27.02.2013. год. у Новом Саду, у ораганизацији агенције „Достигнућа младих", окупило је средњошколце из целе Војводине. Школски центар „Никола Тесла" су на овом такмичењу представљали ученици чланови ученичке компаније „ЕТК" Александар Стефанов, Младен Вучковић и Стеван Петров.

115 ученика пристиглих у Нови Сад подељено је у 22 тима. Тимове су чинили ученици различитих школа. У току једног дана требало је дати идејно решење до тада непознатог задатка, осмислити бизнис план, направити презентацију и представити идеју жирију. Начин на који су ови ученици представили своје идеје, успоставили однос са потпуно непознатим друговима, довео је до тога да буду изабрани за капитене својих тимова.

 

Александар је са својим тимом освојио треће место и пласирао се на национално такмичење које ће бити одржано у септембру. Какви су Стеванови утисци о такмичењу прочитајте на његовом блогу. Сјајно је то што сва тројица имају широка интересовања, воле да читају, баве се спортом, одрживим развојем и/или програмирањем.

 

Фотографије можете погледати у галерији.

 

 

 

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

MikroTik Academy

 

 

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

__________________

Фејсбук

Мултимедија

Корисни сајтови

Подели!