Активности ученикa и професора

У сусрет Међународном Београдском сајму књига ученици наше школе, у сарадњи са библиотекарком професорком Аном Оморан и професоркама српског језика и књижевности, учестовали су у низу активности.
Направили су радионицу у циљу дружења и размене читалачког искуства. Једни другима препоручивали су књиге, белетристику, као и школску лектиру, читали поезију, подсећали се лепих и мудрих изрека наших познатих писаца, откривали чаробне светове књига ишчекујући Сајам.

IMG 0906


Као резултат овога рада и дружења направили су пано који ће бити изложен у ходнику наше школе да би и остали ученици могли да се заинтересују и приволе читању, такође да виде препоруке за куповину књига. Ученици који су учествовали у изради паноа и уједно присуствовали радионици су – ученици I 5 одељења: Оливер Ковач, Ковачев Јована, Ранић Валентина, Ранић Тијана, Продановић Милица, Младеновски Милица, Николић Александра, Милојевић Зорана и Калаји Анђела; ученица III 5 одељења Бугаринов Светлана и ученици IV 5 одељења Аврамовић Биљана и Блануша Младен.


Видимо се на Сајму књига, у Београду 25 октобра.


Уживајте у доброј књизи!


Професорка српског језика и књижевности Тијана Тодоровић

 

IMG 0904

Добро дошли!

Школски центар Никола Тесла

Радно време школе за време летњег распуста: од 9:00 до 11:00

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!