Државни семинар Друштва математичара Србије 2018

Традиционални зимски Државни семинар Друштва математичара Србије који је намењен наставницима математике и информатике у основним и средњим школама одржан је у суботу 10. и недељу 11. фебруара 2018. године у Београду. Свечани, пленарни део семинара је посвећен обележавању 70 година Друштва математичара Србије био је у Југословенском драмском позоришту у Београду са почетком у 11 часова. Радни део семинара реализован је на Економском факултету у Београду у суботу 10. фебруара од 15 часова и недељу 11. фебруара у два термина (од 9 и од 14 часова).

Првог дана семинара, у суботу 10.02.2018. године, са почетком у 15:00 часова, петочасовно предавање на тему "Креативна настава програмирања – примена платформе Ардуино" одржала је наша наставница Светлана Радловачки.

У оквиру групе предавања на тему Дигиталне компетенције и ИКТ одржаних у недељу 11.02.2018. године у терминима од 09:00 до 12:15, наставник Велимир Радловачки одржао је предавање: “Изазови информационе безбедности – прошлост, садашњост, будућност”.

dms

Више информација о овом догађају можете наћи на сајту Друштва математичара Србије, а неколико фотографија следе у наставку…

arduino1

arduino2

arduino3

arduino4

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

MikroTik Academy

 

 

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

__________________

Фејсбук

Мултимедија

Корисни сајтови

Подели!