Најбољи едукатори Србије 2015.

ZM 2

У оквиру пројекта "НАЈБОЉИ ЕДУКАТОРИ СРБИЈЕ" који ове године по други пут реализује Удружење за подстицање предузетништва "Живојин Мишић", Светлана Радловачки, наставница наше школе, изабрана је за једног од Најбољих едукатора Србије 2015.


Циљ овог пројекта је да истакне и награди најбоље учитеље, наставнике и професоре основних и средњих школа у Србији.

ZM 3  ZM 4 

На конкурс је стигло 330 пријава. У избору најбољих су, поред Удружења, учествовали прошлогодишњи едукатори, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Оливера Тодоровић испред Центра за развој запослених у образовању (ЗУОВ), директор Математичке гимназије Срђан Огњановић и координаторка ПИСА истраживања у Србији Драгица Павловић-Бабић.

Ове године спроведена су три круга селекције, а при избору се вредновало колико су кандидати на часу, у оквиру редовне наставе и својих предмета, креативни, занимљиви и другачији. Важни критеријуми су били колико су едукатори добри примери ђацима, колико се у склопу наставе или ваннаставних активности додатно залажу за развијање ученика, њихових талената, знања и способности и колико подстичу на размишљање и истраживање, рад и труд.

 

 

 

 

 

Добро дошли!

Школски центар Никола Тесла

Радно време школе за време летњег распуста: од 9:00 до 11:00

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!