Ноћ музеја 2014

"И опет Теслине муње у Вршцу"

noc muzeja1Школски центар се по други пут укључио својим активностима у реализацију манифестације „Ноћ музеја". Заједничко име свих активности било je „И опет Теслине муње у Вршцу". Планирано је да активности одржимо 17. маја 2014. године у фискултурној сали. Поплаве које су захватиле нашу земљу довеле су до званичног отказивања ове манифестације. Уместо „Ноћи музеја" у сали је одржана „Ноћ солидарности". У сарадњи са Црвеним крстом прикупљана је хуманитарна помоћ за поплављене. Хумани људи који су донели помоћ имали су прилику да виде поставку изложбе.

 Манифестација је померена за 7. јун 2014. године. Том приликом је у Школском центру „Никола Тесла" одржан следећи програм:


• Демонстрација интерактивних огледа уз активно учешће посетилаца
• Приказ практичних радова ученика
• Изложба фотографија „Старе електране у Србији"
• Изложба „Историјски развој савремених рачунара"
• Приказ веб алата путем ученичких радова


Организатори и реализатори овог програма су наставници електротехничке групе предмета: Милан Његомир, Ненад Цветковић, Мирјана Анкић и Светлана Његомир. У припремним радовима, реализацији и приказу практичних радова учествовали су ученици одељења I1, II1, II2, III1, III2, IV1, електротехничари аутоматике, електронике и рачунара . Посебно су се истакли ученици: Ристо Пејашиновић, Александар Стефанов и Милош Ивковић. Они не само да су за ову прилику припремили радове, него су помогли својим друговима у изради њихових радова а током манифестације били су одлични демонстратори. Наставници сарадници су били Ненад Ничевски и Зоран Милојковић.


Актив професора машинске групе предмета представио је радове са CNC машином и рачунарске видео симулације.


Организатори и реализатори овог дела програма били су наставници машинске групе предмета: Радован Атанацков, Игор Ничевски, Марко Соколовић, Мирослов Лепир, Давид Стакић и Роберт Живанов.

Фотографије можете погледати у галерији

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

MikroTik Academy

 

 

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

__________________

Фејсбук

Мултимедија

Корисни сајтови

Подели!