Достигнућа младих - обука за наставнике

dm1Oрганизација Достигнућа младих у Србији била је гост у нашој школи у оквиру програма „Дечија економија". Од 7. до 9.2.2014. године одржан је тренинг чији је циљ био да заинтересује професоре за предузетништво и упути их у кораке који воде од идеје до реализације користећи Junior Achievement методологију.

Професори наше школе прошли су кроз програме Ученичка компанија, Бизнис етика, Социјално предузетништво, Титан и Банке у акцији. Након низа активности одржан је мини Пословни изазов уз сајам пословних идеја, а трочлани жири одлучио је о победнику. У оквиру тренинга пажња је посвећена и пословној етици и решавању проблема у савременом пословању предузећа.

 Циљ обуке је да се ученици укључе у програме Достигнућа младих како би овладали предузетничким вештинама, покренули сопствени бизнис, пословали на тржишту, радили тимски и зарађивали.


Сви програми Достигнућа младих у Србији акредитовани су од стране Министарства просвете Републике Србије и налазе се у Каталогу одобрених програма Завода за унапређивање образовања и васпитања.

Семинару је присуствовало и успешно завршило обуку 30 професора наше школе.

Фотографије са семинара можете погледати у галерији

 

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

MikroTik Academy

 

 

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

__________________

Фејсбук

Мултимедија

Корисни сајтови

Подели!