Sinergija 16

Синергија 16 је највећа и најутицајнија годишња конференција посвећена информационо-комуникационим технологијама и њиховој примени у региону Југоисточне Европе, одржана у периоду од 17. до 19. октобра, 2016. године у хотелу Crowne Plaza Београд. Овогодишња конференција донела је свеже идеје не само за ИКТ професионалце, већ и за доносиоце одлука на свим пољима. У среду 19. октобра 2016. у оквиру Синергије 16 одржана је и EDU Sinergija посвећена стратешким и практични аспектима примене ИКТ у образовању.

У 09:30 часова, EDU Sinergiju отворили су Татјана Матић, државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација и проф. др Весна Мандић, помоћник министра за развој и високо образовање у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, а предавања, презентације и радионице трајале су до 16:00 часова.

На EDU Sinergiji присуствовали су наставници: Светлана Радловачки (Microsoft Innovative Educator Expert 2016-2017.), Велимир Радловачки (сарадник на више пројеката компаније Microsoft) и Кристијан Цинцар.

Извор: Teaching CS & ICT

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!