Математичка радионица у нашој школи

radvrsac11У оквиру пројекта „Одржавање изузетности у математичком образовању" у четвртак, 08. маја 2014. године, у нашој школи је организована радионица. Радионицу је организовао тим Техничког факултета „Михајло Пупин" у Зрењанину, у саставу: Дrагана Глушац, Далибор Добриловић, Жељко Стојанов, Дијана Каруовић, Јелена Стојанов, Биљана Гошевски и Тамара Шашић.


Радионица је одржана у две рачунарске учионице школе, истовремено и трајала је два школска часа. Учествовали су скоро сви од 69 пријављених ученика. Предавачи су ученике упознали са радом на математичком порталу, начином такмичења, приступом материјалима и могућностима за размену информација и учења на даљину.
По завршетку радионице, организатори су у просторији школе приредили закуску и дружење за све учеснике пројекта, на којој су се размењивали утисци и сугестије. Утисак организатора је да наши ученици поседују завидне вештине у области рачунарства и информатике и да су активно учествовали у раду радионице, чиме су достојно представили нашу школу.


Ученици ће надаље самостално и индивидуално пратити рад портала и савладавати понуђене садржаје. Најактивнији и најуспешнији имаће прилику да учествују у две заједничке радионице у Темишвару и Зрењанину са осталим ученицима из Румуније и Србије који покажу највеће знање.

 

Фотографије радионице одржане у нашој школи можете погледати у галерији.

професор Јадранка Огризовић Милојковић

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!