Истраживањем до знања

sl3Овогодишња генерација првака је генерација врло вредних ученика. Елена Стојковски је једна од највреднијих. На смотри истраживачких радова „Истраживањем до знања", у организацији удружења наставника Доситеј Обрадовић, њен рад „Обновљиви и необновљиви извори енергије" освојио је прво место у категорији природних наука.

Еленин ментор је била наставница електротехничке групе предмета Светлана Његомир. При припреми практичних радова помагали су јој другови из разреда: Дуња Мирић и Немања Страјина. Одбрана радова била је у Београду 18.05.2015. у просторијама општине Звездара. Одбрану радова су пратили сви поменути ученици и наставница.
Елена интересовања су многобројна. На покрајинском такмичењу из основа електротехнике освојила је треће место чиме је обезбедила пласман на републичко такмиче. Том приликом је њен ментор био наставник електротехничке групе предмета Ненад Цветковић.


Недавно је са групом другара из разреда и професорком Његомир завршила први eTwinning пројекат Tweаster, a одмах потом су се она и Дуња прикључиле новом пројекту Girls in ICT.

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!